БЛОГ

БАЗОВИ МАСЛА – Ползи, употреби и видове

Един от най-често задаваните въпроси, които получавам е винаги свързан с базовото масло – какво е то, как се използва и дали изобщо има нужда от него, каква е разликата между различните базови масла и т.н. В тази статия ще разгледаме именно тези въпроси и ще разобличим някои от митовете свързани с тях. ЩО ЕContinue reading “БАЗОВИ МАСЛА – Ползи, употреби и видове”

Безопасни ли са етеричните масла за вътрешна употреба?

Тя беше уморена от стария начин, по който се „грижеше” за себе си.Беше и писнало от всички синтетики и токсини, които се криеха във всички продукти у дома.Беше и омръзнало да се притеснява дали ще получи мигрена следващия път, в който чисти къщата, заради миризмата на препаратите. Тя беше ГОТОВА.Беше готова да вземе здравето сиContinue reading “Безопасни ли са етеричните масла за вътрешна употреба?”

Наръчник за начинаещи: Сто употреби за десетте най-използвани масла на dōTERRA

Колкото и вълнуващо да е чувството да получиш първия си пакет с масла, трябва да призная, че в първия момент доста хора (включително и аз) се страхуват да започнат да ги използват. Реших да създам този списък със сто употреби за десетте най-използвани масла на dōTERRA, за да на правя този процес по-лесен и приятенContinue reading “Наръчник за начинаещи: Сто употреби за десетте най-използвани масла на dōTERRA”

Наръчник за Начинаещи: Как да Използваме Дифузера Си

Използването на дифузера е може би едно от най-вълнуващите неща за всеки нов човек в dōTERRA. Въпреки че изглежда малък, дифузера има способността да създаде приятна обстановка и да повгигне настроението в дома ви. След като научите основните правила за боравенето с дифузера, дифузирането на етерични масла става лесно и много интуитивно. В този наръчникContinue reading “Наръчник за Начинаещи: Как да Използваме Дифузера Си”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

За нас

Ние сме Мони и Цецо!

След 15 години живот в чужбина, решихме да се завърнем в Родината и да вдъхнем живот на една стара къща в ловешко. Тук споделяме живота си и любимите ни вкусни рецепти!

Открий ни в социалните мрежи!