БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ

Цена: €11.99

“БЪЛГАРСКА ВЕГАН КУХНЯ” е книга, за която се подготвяхме повече от три години. От момента, в който станахме веган през 2018, знаехме, че не можем да я караме само на картофи, боб и ориз. Тогава започнахме да експериментираме и да пресъздаваме любимите ни български рецепти в изцяло веган вариант.

В тази електронна книга ще откриете над 60 от любимите ни веганизирани български рецепти, които редовно приготвяме у дома. Сред тях са: хрупкави катми с веган сирене и кашкавал, руска салата, млечна салата, луканка, пастет, кюфтета, кебапчета, кавърма, мусака, домашен хляб, прословутия кекс на Цеци и още много!

Всяка рецепта е създадена с толкова много любов и внимание! Постарахме се да ги изпипаме и опишем до най-малката подробност, за да може всеки един от вас да си ги приготви у дома, без значение колко готварски опит има! Също така се постарахме да използваме възможно най-чисти съставки, но едновремнно с това да запазим автентичността на рецептите.

Тези рецепти съхраняват вкусовете от нашето детство, разкриват някои “тайни” от кухнята на баба и се надяваме, че ще ви вдъхновят да се храните по-здравословно и съобразно природните закони. Благодарим ви за подкрепата и ви пожелаваме приятно готвене! След като заплатите книгата, ще получите имейл, чрез който ще можете да я изтеглите на желано от вас устройство.