НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение

Книгата е безплатна.

Целта на електронната книга “НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ: Как да превърнем всяка рецепта в неустоимо веган изкушение” е да ви вдъхнови и да ви помогне да пресъздаде всяка любима рецепта с изцяло растителни продукти.

Когато хората решат да станат веган, много често в тях се появява едно чувство, че все едно ще изпуснат нещо или ще трябва да се откажат от любим вкус или ястие, само защото в него се съдържат животински продукти. След три години хранене с изцяло растителна храна, смеем да твърдим, че НЯМА рецепта, която да не може да се пресъздаде във веган вариант! В тази електронна книга сме събрали някои от най-популярните рецепти, пресъздадени във веган вариант. Сред тях са: веган майонеза, бургери, грейви, салата “Цезар”, Моцарела, мъфини, пица и други!

Също така, в тази електронна книга ще научите повече за някои от най-често използваните веган заместители на яйца, мляко, кисело мляко, желатин, кайма, кашкавал и т.н Събрали сме много полезна информация свързана с произхода на съставките, как се приготвят и в какви ястия са най-подходящи за използване.

Силно се надяваме, че тази книга ще ви вдъхнови да запретнете ръкави и да пресъздадете вашите любими рецепти във веган вариант – така че да не се чувствате все едно нещо ви липсва. Приятно готвене!