Нашата dōTERRA История

“Кога започнахте да използвате етерични масла и защо?”

Това е въпрос, който ни задават почти ежедневно. Преди да се запозная с dōTERRA, както всеки друг човек, аз си мислех, че етеричните масла са приятни миризми, които хората използват за по-естествен парфюм. Тогава нямах никаква представа за силата, която се крие в тях… та предполагам и вие така. Затова реших да ви разкажа нашата история.

Малко след като имигрирах в Канада започнах да развивам алергии. След по-малко от година, имах алергии към цветен прашец, някои видове треви, котки, консерванти и още един куп неща, за които тогава дори не подозирах. Очите ми сълзяха непрестанно, лицето ми беше вечно подуто и не можех да кажа цяло изречение без да кихна поне три пъти. Както можете да си представите, това ми причиняваше доста неудобства в ежедневния живот… и затова отидох в аптеката. През следващите 6 месеца я посещавах много по-често от колкото ми се искаше… и всеки път си купувах ново лекарство, което обещаваше да ми успокои симптомите. Нищо не помагаше. Единственото, което получавах от тези лекарства беше страничните им ефекти. Бях се отчаяла и за малко да се примиря с факта, че трябваше да живея с тези симптоми до края на живота си.

Но, един ден реших да отида на клас със следното заглавие „Интродукция в света на Етеричните Масла”. Всъщност, аз отидох на йога сбирка, която моя приятелка организираше, а класа беше след това и аз реших да остана, защото вкъщи ме чакаха три учебника за прочитане и това изглеждаше по-забавно занимание. И смело мога да кажа, че това е най-доброто решение, което някога съм взимала. Живота ни се преобърна на 180 градуса.

На кратко, в края на класа говорих с жената, която разказваше за маслата, споделих ѝ проблемите си, а тя ми препоръча да си взема три масла – лимон (dōTERRA Lemon), мента (dōTERRA Peppermint) и лавандула (dōTERRA Lavender). Поръчах си ги веднага и започнах да ги използвам както тя ми беше заръчала. В рамките на 2 седмици, симптомите ми бяха изцяло овладяни. За първи път от две години можех да шофирам през лятото без да се притеснявам, че ще ме засърби окото на средата на пътя и няма да виждам докато карам. Останах без думи.

По същото време, на Цеци му беше много трудно да заспива и всяка вечер му отнемаше поне 2-3 часа, докато успее да се отпусне. Вече беше опитал всичко – да брои овце, да гледа филми, да прави йога, да медитира… нищо не помагаше. Освен алкохола – всеки път когато пиеше бира преди лягане, успяваше да заспи в рамките на 30 минути. Разбира се, не можех да позволя това да бъде дългосрочното решение… затова взех бутилката с масло от лавандула и започнах да го мажа – по една капка на всяко ходило и две капки по дължината на гръбнака. В същата вечер той заспа за по-малко от 15 минути и каза, че е спал като бебе. За първи път от години.

Има много подобни истории, които мога да ви разкажа, но знам че нямате цял ден. Тези две случки ни отвориха очите за силата на етеричните масла на dōTERRA и решихме да разгледаме компанията малко по-отблизо. И всичко, което научихме за нея, просто ни остави без думи. Можете да прочетете повече за това тук.

Ако искаш да станеш част от нашето ароматно семейство, да имаш мен за твой ментор и да получиш достъп до всички е-книги, класове и други ресурси, свържи се с мен в социалните мрежи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: